Tacopai

Lykkes med lavkarbo?

Vi i Allers er glade hvis du vil dele dine positive lavkarbo-opplevelser med oss!

Send epost her

Gled andre med dine egne lavkarbo-oppskrifter. Hver uke honoreres det beste tipset!

Legg inn oppskrift

Middels
45min
Stem her:
 
Skriv en setning her...
Ingredienser

Paibunn:
4 egg
1 dl kremfløte
2 ss smør

Fyll:
400 g kjøttdeig
1 hvitløksbåt
smør til steking
2 ss tacokrydder
1/2 dl vann
halve cherrytomater
løkringer i skiver
4 dl revet ost
1 dl kremfløte
1/2 dl creme fraiche

Antall porsjoner
4
Slik gjør du:

Du må begynne med bunnen. Sett ovnen på 225 grader, og sett paiformen inn i ovnen med smør slik at det smelter. Når det er smeltet tar du formen ut, og tilsetter egg og kremfløte som du alt har pisket sammen. Sett formen tilbake i ovnen, og la den stå til overflaten er tørr og fått fin farge. Ta den da igjen ut, og la den hvile litt.

Mens bunnen er i ovnen steker du kjøttdeig, den steker du sammen med hvitløk og tacokrydder. Tilsett vann og la det småkoke til væsken har kokt inn.

Bland revet ost, kremfløte og creme fraiche til blanding. Når bunnen har fått hvilt seg litt brer du over kjøttdeigen. Legg så skiver av løk og halve cherrytomater oppå der igjen. Topp med osteblandingen.

Så steker du paien på nytt, denne gang i ca 10-15 minutter, eller til paien har fått en fin farge.

Innsendt av:
Ingunn